flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Бутенко Клавдію Олексіївну

22 січня 2018, 17:47

ОГОЛОШЕННЯ

 

Вінницький міський суд Вінницької області викликає в якості відповідача Бутенко Клавдію Олексіївну, останнє відоме місце проживання: м. Вінниця, вул. Василя Порика, буд. 31, кв. 84, в підготовче судове засідання по справі №127/876/18 за позовом Лукашенка Олександра Павловича до Вінницької міської ради, Бутенко Клавдії Олексіївни про визнання права власності на квартиру.

Засідання відбудеться 20 лютого 2018 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Вінницького міського суду Вінницької області за адресою: м. Вінниця, вул. Грушевського 17, зал судових засідань № 8 (другий поверх).

У разі неявки в судове засідання справу буде розглянуто у Вашу відсутність на підставі наявних у ній даних чи доказів.

Запропонувати відповідачу протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати суду: відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи; надати іншим учасникам справи: копію відзиву та доданих до нього документів, який повинен бути надісланий (наданий) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз'яснити відповідачу:

- відзив повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України;

- докази по справі повинні бути подані разом з поданням відзиву; якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об’єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу;

- у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами;

- відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Ухвала про відкриття провадження у справі розміщена в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

 

Суддя Вінницького міського суду

Вінницької області                                                                                    І. Е. Борисюк