flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив запобіжний захід вінничанину, якого обвинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень жінкам медичною голкою

23 червня 2020, 16:33

До Вінницького міського суду Вінницької області 16 червня 2020 року надійшов обвинувальний акт стосовно 23-річного вінничанина, який  обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 121, ч.1 ст. 263, ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Відповідно, підготовче засідання було призначено на сьогодні, 23 червня 2020 року, на яке не з’явився захисник обвинуваченого. Від нього надійшла заява про відкладення судового засідання,  у зв’язку із зайнятістю в іншому суді. З метою дотримання прав усіх учасників кримінального провадження, в тому числі й обвинуваченого, суд відклав підготовче судове засідання на 17 липня 2020 року о 10:00.

Зважаючи на те, що термін раніше обраного обвинуваченому запобіжного заходу закінчується, на адресу суду надійшло клопотання від прокурора про його продовження.

У зв’язку з цим, суд розглянув дане клопотання прокурора та продовжив обвинуваченому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів.

Важливо: ч. 2. ст.2 Кримінального процесуального кодексу України – особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.