flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення анонімного анкетування!

05 березня 2014, 11:34

 Відповідно до наказу голови Вінницького міського суду Вінницької області А.В. Михайленка та рішення Ради суддів загальних судів України № 108 від 25 грудня 2013 року, 26 березня 2014 року у Вінницькому міському суді буде проводитися опитування громадян – учасників судових проваджень стосовно якості та ефективності роботи суду.

Отож, шановні відвідувачі суду, Вінницький міський суд Вінницької області пропонує вам взяти участь в опитування громадян щодо задоволеності якістю функціонування суду. Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація буде використана судовою владою України з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до судів.

Будьте певні, що інформація, яка збиратиметься, є цілком конфіденційною, і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Від вашої участі в опитування, щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.