flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький міський суд відтепер охоронятимуть працівники служби судової охорони

03 грудня 2019, 11:30

2 грудня 2019 року  відбулась офіційна передача будівлі Вінницького міського суду Вінницької області під самостійну цілодобову охорону співробітниками Територіального управління Служби судової охорони Вінницької області.

В рамках урочистої наради, в присутності суддів, начальників відділів, керівництва суду та представників ТУ Судової охорони у Вінницькій області, виконуюча обов’язки  голови суду Тетяна Павлівна Іщук подякувала військовослужбовцям Національної Гвардії України з частини 3008 за гідну службу та побажала новим працівникам служби судової охорони наснаги та плідної співпраці з працівниками суду в межах забезпечення належного порядку та безпеки в суді.

З вітальним словом виступив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області Євгеній Прудиус, який вручив в.о. голови суду Тетяні Павлівні відзнаку про прийняття Вінницького міського суду Вінницької області під охорону та пообіцяв, в свою чергу, сумлінно виконувати покладені на новостворену службу професійні обов’язки і бути надійними охоронцями на варті безпеки правосуддя.

Після урочистої зустрічі працівники служби судової охорони вручили троянди усій жіночій половині колективу Вінницького міського суду.