flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа щодо жорстокого поводження з твариною

18 листопада 2019, 17:42

У провадженні Вінницького міського суду Вінницької області перебуває кримінальна справа стосовно чоловіка, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 299 Кримінального Кодексу України (жорстоке поводження з тваринами).

На 18 листопада 2019 року було призначено підготовче судове засідання по даній справі, на яке не з’явився обвинувачений (перебуває на лікуванні), у зв’язку з чим, суд переніс розгляд на 27 листопада 2019 року.

 

Важливо: якщо за судовим викликом у судове засідання не прибув обвинувачений, до якого не застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою, суд відповідно до ст. 323 Кримінального процесуального Кодексу України має відкласти судовий розгляд, призначити дату нового засідання і вжити заходів до забезпечення прибуття цієї особи до суду.

ч.2. ст. 314 Кримінального процесуального кодексу України –  підготовче судове засідання відбувається за участю прокурора, обвинуваченого, захисника, потерпілого, його представника та законного представника, цивільного позивача, його представника та законного представника, цивільного відповідача та його представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, згідно з правилами, передбаченими цим Кодексом для судового розгляду. Після виконання вимог, передбачених статтями 342-345 цього Кодексу, головуючий з’ясовує в учасників судового провадження їх думку щодо можливості призначення судового розгляду.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.