flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-правники здобувають практичний досвід

29 жовтня 2019, 15:29

Щоб отримати практичні знання та в майбутньому стати справжнім висококваліфікованим спеціалістом у правовій професії до Вінницького міського суду Вінницької області завітали студенти для практичного ознайомлення із роботою установи та її працівників: суддів, помічників, секретарів судових засідань.

Так, студенти 1 курсу Вінницького національного аграрного університету мали можливість бути присутніми під час розгляду кримінального провадження за обвинуваченням чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Молодь на власні очі побачила роботу представників юридичної професії під час судового процесу.

«Нам було дуже цікаво ознайомитися з діяльністю суду, а саме як відбувається судовий розгляд. З практичного боку нам корисно було побачити роботу судді, сторони обвинувачення (прокурора, слідчого) і захисту (адвоката). Мені тепер простіше визначитись із професією у юридичній сфері», – поділилась своїми враженнями студентка Катерина Петрович.

Студенти подякували за надану можливість побувати у судовому засіданні та із натхненням повернулись до навчального процесу.

  

 

Пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області.