flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід вінницькому депутату

19 вересня 2019, 17:08

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області, сьогодні, 19 вересня 2019 року, розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання стосовно депутата Вінницької обласної ради, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст. 27, ч.2 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Під час судового засідання сторона обвинувачення просила суд задовільнити їхнє клопотання та застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Чиновника підозрюють у розтраті бюджетних коштів призначених для закупівлі комп’ютерної техніки та програмного забезпечення для освітніх закладів, шляхом поставки до шкіл району обладнання, яке не відповідає специфікації та за перевищеними цінами.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя задовольнив клопотання та застосував до чоловіка запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, одночасно поклавши на нього обов’язки передбаченні ст. 194 КПК України.

Наразі тривають слідчі дії.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.