flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький міський суд підписав договір про співпрацю з Вінницьким навчально-науковим інститутом ТНЕУ

18 квітня 2019, 15:41

Вінницький міський суд Вінницької області цього тижня в особі голови суду Андрія Михайленка підписав Договір про співробітництво з Вінницьким навчально-науковим інститутом Тернопільського національного економічного університету в особі директора інституту – Бориса Погріщука. Напрямками взаємної співпраці є надання можливості проходження практики, стажування, працевлаштування студентів навчального закладу, спільна організація наукових і науково-практичних конференцій, симпозіумів, семінарів, круглих столів, надання взаємної можливості проведення лекцій та навчань. Знакова подія відбулась в рамках всеукраїнської науково-практичної конференції «Напрями модернізації фінансово-економічної системи держави, регіонів, підприємств, організацій», яку було організовано на базі університету.

«Наша співпраця стане взаємокорисною та перспективною, що спрямована на проведення спільних організаційно-правових заходів щодо підготовки фахівців для роботи в судах, адже судочинство – це той правовий процес, якому потрібно навчатися грунтовно і відповідально» – переконаний очільник суду.

Після урочистої частини, голова суду Андрій Михайленко виступив перед науково-викладацьким складом, учасниками конференції з доповіддю на тему: «Інноваційні підходи розвитку судового управління». Під час наукової дискусії голова суду звернув увагу на питаннях, що стосувалися судової влади у системі державного управління; основних напрямків діяльності Вінницького міського суду Вінницької області: компетенції та нормативно-правові засади діяльності суду; практики застосування інноваційних підходів у судовому управлінні.

  

 

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.