flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У період з 9 до 25 січня 2019 року проводиться опитування громадян-відвідувачів суду щодо якості функціонування Вінницького міського суду Вінницької області

08 січня 2019, 17:10

На виконання рішення №53 від 17 вересня 2018 року Ради суддів України «Про застосування системи оцінювання роботи суду (СОРС) з метою отримання інформації про поточну ситуацію роботи судів та визначення потреб органів системи правосуддя» в період з 9 до 25 січня 2019 року у Вінницькому міському суді проводиться опитування громадян-відвідувачів суду щодо якості функціонування суду.

В анкетній формі передбачено 58 питань, які стосуються оцінки якості роботи Вінницького міського суду Вінницької області. Респонденти матимуть можливість оцінити роботу працівників апарату, повноту, якість та доступність інформації, ефективність організації роботи суду, зручність перебування у приміщенні суду.

Вивчення думки громадян-відвідувачів суду дає можливість дослідити рівень надання судових послуг. Отримані результати анкетного опитування будуть використанні для всебічного аналізу думки громадян, визначення шляхів подолання існуючих проблем та прийняття відповідних рішень, направлених на їх вирішення та вдосконалення роботи Вінницького міського суду Вінницької області.

Бланки анкети Ви можете отримати:

  • У відділі прийому та реєстрації вхідної кореспонденції –кабінет №115;
  • У довідковому бюро – кабінет №113;

Заповненні анкети можна залишити у холі суду, помістивши їх у «Скриньку довіри», а також у довідковому бюро (кабінет №113).

Отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь!

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області