flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький міський суд Вінницької області ділиться досвідом

11 жовтня 2018, 15:40

Вінницький міський суд Вінницької області завжди відкритий для нових знайомств та зустрічай. Так, цього тижня до будівлі суду завітали колеги з Томашпільського районного суду Вінницької області Світлана Гречанюк – старший секретар суду та Яна Продан – секретар суду. Мета зустрічі – знайомство із специфікою роботи одного з найбільших судів України.  

Спочатку гості мали змогу відвідати архів суду, де зберігається понад півтора мільйони справ. Ознайомлювала з основними завданнями та функціями роботи відділу Інна Островська – начальник відділу ведення архівних справ. Вона розповіла про організацію та забезпечення зберігання документів, які надійшли до архіву суду, здійснення контролю за систематизацією, розміщенням та обліком справ, які передані до архіву для подальшого їх зберігання та як робити описи справ перед реорганізацією суду.

Після чого, колеги відвідали відділ узагальнення судової практики, аналітично-статистичної роботи та надання інформаційних послуг. Тут начальник відділу Віта Алексейчук розповіла як організовується прийом громадян, розгляд їх пропозицій, заяв і скарг, що надходять до суду та як формуються статистичні звіти про роботу суду.

До того ж гостям провели невеличку екскурсію канцелярією суду, де начальник відділу Мар’яна Калкутіна розповіла як проходить реєстрація,  рух документів, що надходять до суду  та розповіли про порядок  роботи  з  ними  в  програмі  «Документообіг загальних судів» (Д-3).

Далі колегам з Томашпільського районного суду Вінницької області Тетяна Савчук – начальник відділу виконання та документального забезпечення розповіла про здійснює реєстрації та відправки поштової кореспонденції, забезпечення заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді щодо виготовлення та видачі виконавчих листів.

Наприкінці інформативної зустрічі Віта Старостіна – начальник відділу роботи з персоналом поділилась своїм досвідом та повідомила колег про здійснення аналітичної та організаційної роботи з кадрового менеджменту та про організацію проведення внутрішніх навчань державних службовців Вінницького міського суду.

Так, упродовж оглядової екскурсії працівники Вінницького міського суду Вінницької області поділились своїм досвідом з колегами та побажали подальшого професійного самовдосконалення.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області