flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жіночий колектив Вінницького міського суду привітав своїх колег з днем Захисника України!

12 жовтня 2018, 15:20

З нагоди відзначення дня Захисника України – свята сили, мужності та патріотизму  у Вінницькому міському суді Вінницької області 12 жовтня відбулась урочиста нарада. Так, під час зустрічі керівник апарату суду Неля Гудемчук і заступники керівника апарату Руслана Федорова та Інна Рабчинська від імені жіночого колективу привітали своїх колег зі святом:

«Дорогі чоловіки, ми дякуємо Вам, що Ви щодня нас оберігаєте, допомагаєте та захищаєте від всіх бід! У цей важливий день, в якому об’єднанні три празника – Покрови Пресвятої Богородиці, Українського козацтва та дня Захисника України, прийміть найщиріші побажання добра, щастя та сімейного благополуччя. Нехай кожен день несе в собі тепло, натхнення та наснагу на нові звершення

В свою чергу, Руслана Федорова та Інна Рабчинька – заступники керівника апарату побажали чоловічому колективу міцного здоров’я, родинного затишку та професійних успіхів.

Так, наприкінці святкової зустрічі жіночий колектив Вінницького міського суду привітав колег цінними подарунками, гучними оплесками та щирими посмішками.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області