flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівник Вінницького міського суду взяла участь в тренінгу, де обговорювали організацію роботи дисциплінарних комісій судів

03 березня 2018, 16:07

Провідний спеціаліст відділу по роботі з персоналом Вінницького міського суду Вінницької області Тетяна Мартинюк взяла участь у тренінгу на тему: «Особливості, підстави та порядок дисциплінарної відповідальності держслужбовців апарату суду». Захід відбувся 2 березня у Києві, під патронатом Національної школи суддів України на базі Апеляційного суду Київської області. Викладачем тренінгу було запрошено заступника начальника управління кадрової роботи – начальника відділу організаційного забезпечення проходження державної служби та антикорупційного моніторингу Верховного Суду України Оксану Комар.

В рамках тренінгу було обговорено такі важливі питання, як особливості юридичної відповідальності державних службовців апаратів судів, порядок створення, повноваження, документальне оформлення діяльності та умови роботи дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ у суді. Крім того, викладач-тренер звернула увагу учасників на дисциплінарній  відповідальність держслужбовців, зокрема, було спільно обговорено за що, ким та коли накладаються дисциплінарні стягнення. Теоретичний матеріал було підсилено інтерактивними формами та закріплено практичними завданнями.

Після закінчення тренінгу кожному учаснику та учасниці було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.

 

 Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.