flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася щотижнева нарада з працівниками апарату суду

23 лютого 2018, 09:12

22 лютого у Вінницькому міському суді Вінницької області відбулася щотижнева нарада з працівниками апарату суду. Нараду проводили заступники керівника апарату Руслана Федорова та Інна Рабчинська.

На нараду  був запрошений представник Територіального управління Державної судової адміністрації голова профспілки «Феміда» Анна Чернецька, яка розповідала працівникам суду про переваги вступу до профспілки.

 

Далі Інна Рабчинська оголосила список секретарів судових засідань, які будуть доповідати на нараді в рамках графіку проведення навчань із секретарями судових засідань Вінницького міського суду Вінницької області на перше півріччя 2018 року.

Розпочала  нараду з доповіддю  секретар судового засідання Марина Подоляк з темою «Фіксування судового процесу», розповідаючи добавила про права та обов’язки особи, яка бере участь у судовому розгляді, передбачені Кримінальним процесуальним кодексом України. Секретар судового засідання Алла Гончарук виступила з доповіддю «Ведення журналу та протоколу судового засідання, Протокол про окремі процесуальні дії. Зауваження щодо технічного запису судового засідання, протоколу (журналу) судового засідання та їх розгляд», наголосила також на веденні журналу та звукозапису судового засідання.

   

 

Далі продовжили секретарі судових засідань Віталія Бахур та  Альона Гилик з темою доповіді «Судові виклики та повідомлення у КПК, їх вручення». Віталія Бахур наголосила на клопотанні про тимчасовий доступ та клопотанні щодо запобіжного заходу. Альона Гилик в свою чергу  звернула увагу на належне оформлення судових викликів та повісток учасників судового процесу в судові засідання відповідно до вимог  КПК.

  

 

Продовжила нараду секретар судового засідання Анастасія Марценюк з темою доповіді «Судові виклики та повідомлення у ЦПК та КАСУ, їх вручення». Вона доповіла щодо правильного оформлення викликів учасників судового процесу до суду та строки їх направлення.

 

Присутніми було прийнято до уваги вищевказану інформацію.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області