flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Вінницького міського суду взяла участь в семінарі на тему: "Проблемні питання призначення експертиз у кримінальних справах".

26 лютого 2018, 09:40

Суддя Вінницького міського суду Вінницької області Ірина Курбатова підвищувала рівень кваліфікації на семінарі з теми: «Проблемні питання призначення експертиз у кримінальних справах».  Захід відбувся 20 лютого в місті Києві під патронатом Національної школи суддів України.

В рамках інтерактивної лекції судді розглядали проблемні питання призначення судових експертиз у кримінальних справах. Зокрема , була зосереджена увага на нових видах експертиз й        особливостях їх призначення. Разом з тим, присутні детально обговорювали низку наказів, виданих Міністерством охорони здоров’я України, які суттєво змінюють процес проведення судово-психіатричної експертизи. Окрім того, учасники дискутували з питань, що стосуються примусових заходах медичного характеру у психіатричному стаціонарі з інтенсивним спостереженням за неповнолітніми із психічною патологією. Варто зауважити, що в межах теми судді активно брали участь в модерованих обговореннях.

Після семінару учасники отримали сертифікати.

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.