flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення про застосування тимчасового арешту громадянина Республіки Молдова

21 січня 2022, 13:35
Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області розглянув клопотання про застосування тимчасового арешту чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 283, ч. 4 ст. 264/1, ст. 351 Кримінального Кодексу Республіки Молдова (хуліганство із застосуванням зброї, керування транспортним засобом у стані сильного алкогольного сп’яніння, особою, яка позбавлена права керувати транспортним засобом, самовільне присвоєння звання посадової особи).
⠀⠀⠀⠀
За версією слідства, останній оголошений у міжнародний розшук з метою арешту та екстрадиції до Республіки Молдова, підозрюваний розшукується з метою виконання вироку суду муніципалітету Бельці, яким його засуджено до 5 років позбавлення волі за вчинення інкримінованих йому злочинів.
⠀⠀⠀⠀
У судовому засіданні прокурор просив суд задовольнити клопотання про застосування тимчасового арешту, у зв’язку з тим, що чоловік може переховуватись від слідства та має схильність до вчинення злочинів. В свою чергу, підозрюваний заперечував щодо задоволення даного клопотання.
⠀⠀⠀⠀
За результатами повного та всебічного судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, задовольнив клопотання сторони обвинувачення про застосування тимчасового арешту строком на 40 днів.
⠀⠀⠀⠀
Наразі тривають слідчі дії.
⠀⠀⠀⠀
Пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області