flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 «безплатних» адвокатів воюють в зоні АТО

19 серпня 2014, 12:50

 Для участі у проведенні антитерористичної операції мобілізовано 10 адвокатів та працівників обласних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які призвані під час першої, другої та третьої черг часткової мобілізації.

Як повідомили „ЗіБ” в Координаційному центрі з надання правової допомоги, 8 адвокатів, що надають безоплатну вторинну допомогу, та 2 співробітники обласних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги із Тернопільської, Чернігівської, Волинської, Львівської, Миколаївської та Київської областей призвані на службу до Збройних сил України у ході трьох черг часткової мобілізації, що пройшли із березня 2014 року.

П’ятеро із них наразі перебувають безпосередньо у зоні АТО на Донеччині та Луганщині. Ще п’ятеро – проходять підготовку на тренувальних базах у різних регіонах. Колеги мобілізованих із обласних центрів з надання БВПД характеризують призваних на службу як фахових, відповідальних та порядних колег, що добросовісно виконують свою роботу.

„Із міркувань безпеки Координаційний центр з надання правової допомоги не розголошує імен мобілізованих. Ми підтримуватимемо уже мобілізованих колег, та тих, що ще будуть призвані на службу до кінця 3-ої черги мобілізації”, - сказано в повідомленні Центру.