flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Створено Координаційний центр з питань допомоги адвокатам, перезжает із зони проведення АТО

24 липня 2014, 10:55

 При Національної асоціації адвокатів України створено Координаційного центру з питань допомоги адвокатам та їх сім'ям, що переміщуються з районів проведення антитерористичної операції (Донецької та Луганської областей). Про це повідомляється на сайті організації. 

Відзначається, що центр приймає звернення від адвокатів, які змушені залишити райони проведення АТО. Основним завданням центру є координація дій між регіональними органами адвокатського самоврядування та адвокатами, які залишили місце свого постійного проживання, а також адвокатами з інших регіонів України, готовими допомогти колегам. 
Для оперативної обробки інформації та координації дій, просимо адвокатів, які потребують допомоги звертатися за телефонами секретаріату Ради адвокатів України (секретаріату Національної асоціації адвокатів України) (044) 392-73-71. 
В рамках даного проекту НААУ в терміновому порядку звертається до Міністра юстиції України з проханням про роботу Координаційного центру з надання правової допомоги таким чином, щоб адвокати, які надають безоплатну правову допомогу, і перемістилися в інший регіон в першочерговому порядку отримували роботу від Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також буде звернена увага на необхідність погашення в першочерговому порядку заборгованості таким адвокатам за їх роботу, якщо така є.
 
Джерело: Юридическая Практика