flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Адвокати обговорять зміни до Закону про адвокатуру

21 липня 2014, 14:11

 22 і 28 липня Національною асоціацією адвокатів України проводяться заходи для широкого обговорення проблемних питань діючого законодавства України про адвокатуру та запропонованих змін і доповнень з метою його удосконалення.

Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі НААУ, заплановано наступне:

- 22 липня 2014 року заплановано провести спільну нараду на тему «Посилення прав та гарантій адвокатської діяльності в контексті майбутніх змін до законодавства України про адвокатуру та адвокатську діяльність»;

- 28 липня 2014 року відбудеться круглий стіл на тему «Проблеми організаційних форм адвокатської діяльності та оподаткування адвокатської діяльності. Адвокатське самоврядування як рушійна сила необхідних змін до законодавства України про адвокатуру та адвокатську діяльність». 

Участь у заходах прийматимуть зареєстровані гості, які отримали запрошення.Якщо ви бажаєте зареєструватися на захід, просимо Вас надіслати Вашу заявку на учать на електронну адресу відповідальної за організацію заходів особу s.ratushna@unba.org.ua. У зв’язку із обмеженою кількістю місць організатори залишають за собою право відмовляти деяким заявникам в участі.