flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До кінця місяця не працюватиме Луганський адмінсуд

18 липня 2014, 14:27

 З 16 по 31 липня 2014 року включно встановлено простій у роботі Луганського окружного адміністративного суду. Встановлений наказом голови суду простій визнано таким, що виник не з вини суддів та працівників апарату суду та зумовлений загрозою їх життю та здоров'ю.

Простій у роботі було встановлено наказом голови суду №26/С-од від 15 липня 2014 року. Таке рішення було прийнято на підставі рішення Ради суддів України щодо рекомендацій призупинити роботу судів в зоні АТО в разі необхідності, та рішення зборів Суду №6/1 «Про визначення повноважень голови суду про встановлення простою у роботі суду».

Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі Суду, приміщення Суду розташоване в безпосередній близькості до ДП «Луганськпатрон», та ПАТ «Луганський патронний завод», що створює вірогідність потрапляння до зони бойових дій.

Даним наказом встановлений особливий порядок розгляду справ для категорії справ, які підлягають негайному розгляду, у випадку, передбаченому Кодексом адміністративного судочинства України, із залученням до роботи суддів та працівників апарату суду, які забезпечують розгляд справ за наявності безпечних умов.

Нагадаємо, до 31 липня призупинив роботу Донецький апеляційний адміністративний суд.