flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі судових засідань Вінницького міського суду пройшли навчання

07 листопада 2019, 10:24

У Вінницькому міському суді Вінницької області відбулась нарада-навчання для секретарів судових засідань, яка проводилась за участі заступника керівника апарату суду Інни Рабчинської.

Так, начальник відділу узагальнення судової практики, аналітично-статистичної роботи та надання інформаційних послуг Віта Алексейчук звернула увагу присутніх на тому, що незабаром Вінницький міський суд Вінницької області направлятиме річні звіти щодо здійснення правосуддя судом за 2019 рік. У зв’язку з чим виникла потреба нагадати працівникам про своєчасність заповнення обліково-статистичних карток, а саме в частині звернення судових рішень до виконання.

Також, консультанти суду Крістіна Лиса, Наталія Бернатович та Людмила Півошенко провели навчання із колегами у форматі «питання-відповідь». Обговорення стосувались правильності проставлення інших відміток в ОСК у комп’ютерній програмі документообігу загальних судів "Д-3" по цивільним, кримінальним та справам про адміністративні правопорушення.

На завершення, начальник відділу виконання та документального забезпечення Тетяна Савчук зазначила щодо правильного порядку заповнення журналу про зберігання речових доказів.

З метою підвищення кваліфікації працівників апарату суду, їх компетенції, такого роду наради-навчання у Вінницькому міському суді Вінницької області проводяться систематично, а особливо перед звітними періодами.

 

Пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області