flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід депутату Вінницької районної ради

06 листопада 2019, 16:08

5 листопада 2019 року до Вінницького міського суду Вінницької області надійшло клопотання старшого слідчого відділення Вінницького районного відділення поліції про застосування запобіжного заходу щодо депутата Вінницької районної ради, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

Клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного суд задовольнив частково.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя обрав чоловіку запобіжний захід у виді домашнього арешту на 47 діб в межах досудового розслідування. Також, суд зобов’язав особу виконувати обов’язки, передбачені ч. 5 ст. 194 КПК України, а саме прибувати до прокурора, старшого слідчого відділення Вінницького районного відділення поліції за першою вимогою та цілодобово не залишати місце свого постійного проживання.

Довідково: ч. 2 ст. 364 КК України – зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки  – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області