flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у масовому вбивстві людей, суд направив до медичного закладу для проведення стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи

04 квітня 2019, 15:44

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 4 квітня 2019 року задовольнив два клопотання слідчого про направлення до медичного закладу 30-річного вінничанина, який підозрюється у вбивстві власної матері, дружини та двох дітей (п.1, п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України), для проведення стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи.

У судовому засіданні слідчий клопотання мотивував тим, що 30-річний чоловік підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, тому для об’єктивного визначення психічного стану, притаманних йому індивідуально-психологічних особливостей, виникла необхідність у тривалому обстеженні та спостереженні в умовах психіатричного стаціонару з наступним проведенням вищевказаної експертизи. Прокурор клопотання підтримав.

Сторона захисту та підозрюваний не заперечували щодо задоволення клопотань.

Суд ухвалив призначити у даному кримінальному провадженні проведення стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи та направити підозрюваного до відповідного медичного закладу для її проведення.

Наразі тривають слідчі дії.

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.