flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування: До уваги громадян-відвідувачів суду!

25 березня 2019, 16:26

У період з 25 березня до 19 квітня 2019 р. у Вінницькому міському суді Вінницької області проводиться анонімне опитування громадян.

Вінницький міський суд Вінницької області координує свою роботу в напрямку відкритості та прозорості, тому підтримує реалізацію проекту «Покращення якості роботи судів Хмельницької, Вінницької та Волинської областей через проведення опитування учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звітування (КГЗ)».

Моніторинг проводиться на виконання рішення Ради суддів України №53 від 19.09.18 року, за підтримки благодійної організації «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» та програми USAID «Нове правосуддя».

У зв’язку з цим, пропонуємо Вам взяти участь в опитуванні щодо задоволеності якістю функціонування Вінницького міського суду Вінницької області.

Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація  використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.

Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Від Вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

Бланки анкети Ви можете отримати:

У відділі прийому та реєстрації вхідної кореспонденції – кабінет №115;

У довідковому бюро – кабінет №113;

Заповненні анкети можна залишити у холі суду, помістивши їх у «Скриньку довіри», а також у довідковому бюро.

 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь!