flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд взяв під варту підозрюваного у вчиненні розбійного нападу та умисного убивства

19 березня 2019, 16:49

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 19 березня 2019 року розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою стосовно 23-річного чоловіка, підозрюваного у вчиненні розбійного нападу та умисного убивства з корисливих мотивів (ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

За наслідками розгляду клопотання, суд постановив ухвалу, якою застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження стало відомо, що в селі Хоменки Шаргородського району Вінницької області було вчинено розбійний напад на місцеву родину. Чоловіки проникли у будинок, зв’язали господарів та забрали гроші. Після цього, молодики утекли на автомобілі. Коли власнику будинку вдалось звільнитись, він почав наздоганяти групу чоловіків на своєму автомобілі та наздогнавши, протаранив переслідуване авто. Внаслідок тарану, авто нападників скотилось в кювет. Підозрювані почали тікати, застосовуючи до потерпілого вогнепальну зброю. За версією слідства, саме 23-річний підозрюваний здійснив три постріли. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Наразі тривають слідчі дії.

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області