flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво апаратів судів області обговорило питання щодо організації роботи у судах під час реорганізації судів

15 березня 2019, 09:47

З метою обговорення проблемних питань, які можуть виникнути в процесі реорганізації місцевих загальних судів, постійно проводяться відповідні заходи. Так, 14 березня 2019 року відбувся семінар для працівників апаратів місцевих судів Вінницької області «Організація роботи служби управління персоналом у судах під час реорганізації судів». В інформативній зустрічі взяли участь керівник апарату Вінницького міського суду Вінницької області Неля Гудемчук, її заступник та одночасно голова комісії з реорганізації Вінницького міського суду Вінницької області Руслана Федорова та начальник відділу по роботі з персоналом Віта Старостіна.

Захід організовано Національною школою суддів України спільно з Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Вінницькій області.

Нагадуємо, що 18 вересня 2018 року, на виконання Указу Президента України №451/2017 «Про реорганізацію місцевих загальних судів», зареєстровано як юридичну особу Вінницький окружний суд Вінницької області, який утворюється шляхом реорганізації (злиття) Вінницького міського суду Вінницької області та Вінницького районного суду Вінницької області.

Під час інформативної зустрічі, керівники апаратів судів Вінницької області мали можливість обговорити актуальні питання: проходження державної служби, умови і порядок прийняття на державну роботу, порядок звільнення з посади державного службовця, організацію кадрової служби, нову кадрову політику в ланках судової влади, особливості складання та правила ведення кадрових документів, правила внутрішнього службового та трудового розпорядку та інші питання в умовах реорганізації.

Наприкінці семінару «Організація роботи служби управління персоналом у судах під час реорганізації судів» учасникам вручили сертифікати, які підтверджують їх участь у заході.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області