flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тримання під вартою отримав 23-річний водій «Infiniti», який підозрюється у скоєнні ДТП

12 березня 2019, 16:52

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 12 березня 2019 року розглянув та задовольнив клопотання про застосування запобіжного заходу стосовно 23-річного хлопця, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження або смерть потерпілого.

За версією слідства, 9 березня 2019 року у місті Вінниця по вул. Келецькій 23-річний водій автомобіля «Infiniti», який не врахував дорожню обстановку, допустив зіткнення з автомобілем таксі. В результаті чого, автомобіль таксі здійснив виїзд за межі проїзної частини, де допустив подальший наїзд на металеве огородження. Так, через вищезазначені обставини таксист отримав важкі тілесні ушкодження.

Дослідивши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави у розмірі ста п’ятдесяти трьох тисяч шістсот вісімдесяти гривень.

Наразі тривають слідчі дії.

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області