flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За підозрою в хабарництві чиновниці обрано запобіжний захід

03 березня 2018, 10:37

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 2 березня розглянув у відкритому судовому засіданні клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо начальника Управління дозвільної діяльності, природоохоронних програм, моніторингу та зв’язків з громадськістю, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

В рамках досудового розслідування стало відомо, що службовець за посередництва третьої особи вимагала та одержала неправомірну вигоду в розмірі 40 тис. гривень за надання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Вислухавши учасників судового розгляду, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд дійшов висновку застосувати до підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період часу з 21 години по 7 годину наступного дня, строком на два місяці в межах досудового розслідування.

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.