flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Святкова нарада до Дня працівників суду

18 грудня 2017, 09:20

З нагоди професійного свята – Дня працівників суду у Вінницькому міському суді Вінницької області 15 грудня відбулась урочиста нарада, під час якої голова суду Андрій Михайленко та заступник голови суду Ярослав Іванченко привітали своїх колег. «Прийміть найщиріші побажання добра, професійних перемог та нових досягнень. Запорукою успіху Вінницького міського суду Вінницької області є злагоджена командна робота професіоналів. Тож, нехай усім нам таланить на доброчесних людей та відповідальних колег» – виступив очільник суду. Крім того, з вітальними словами до присутніх звернулася керівник апарату Неля Гудемчук, яка побажала працівникам міцного здоров’я, миру, благополуччя, особистого щастя, плідної праці та нових успіхів і досягнень на благо народу і країни. В свою чергу заступник керівника апарату Руслана Федорова від імені працівників суду привітала керівництво зі святом та подякувала їм за ефективну та злагоджену роботу однією командою.

Далі нарада продовжилася врученням грамот. Так, Вінницькою обласною держадміністрацією та обласною Радою нагороджено Почесною грамотою помічника судді Тетяну Загурську. Наказом голови суду від 12 грудня 2017 року за сумлінне виконання службових обов’язків, відповідальність, організованість, наполегливість, високі показники в роботі нагороджено Почесною грамотою заступників керівника апарату Інну Рабчинську та Руслану Федорову. За сумлінну працю вручено грамоти помічнику судді Олександру Бабіну, секретарям Тетяні Слуцькій, Людмилі Федчишиній, секретарям судових засідань Оксані Курутіній, Вікторії Сташко та прибиральниці службових приміщень Ользі Семененко. Разом з тим, за наполегливість та професіоналізм оголошено подяку помічникам суддів Анастасії Кушнір, Євгенію Шаплавському, секретарю судового засідання Олені Ревтюх, прибиральникам службових приміщень Олені Бевз та Вірі Гнирі.

Крім того, Наказом начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Вінницькій області від 4 грудня 2017 року заохочено Почесною грамотою начальників відділів прийому та реєстрації (канцелярія) Мар’яну Калкутіну, ведення архівних справ Інну Островську, помічника судді Людмилу Петелько та архіваріуса Оксану Радченко.

  

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.