flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд визнав винними студентів за хуліганство в Центральному парку міста

21 листопада 2017, 12:31

20 листопада 2017 року Вінницький міський суд Вінницької області розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності студентів, які порушували  громадський порядок,  а саме 31 жовтня на території Центрального парку імені Горького у місті Вінниця перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння ламали ногами дерев’яні лавки.

Вказані дії було кваліфіковано як дрібне хуліганство, за які статею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено відповідальність у вигляді накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Під час судового засідання студенти свою вину визнали та просили суворо не карати за здіяне, а також добавили, що більше такого з їх сторони не повториться.

Дослідивши матеріали справ та враховуючи вік правопорушників, суд визнав винним студентів у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП та застосував до підлітків захід впливу у вигляді попередження.

  

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області