flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь заступника керівника апарату суду у другому етапі конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної допомоги у Вінницькій області

11 листопада 2022, 16:47
Сьогодні 11 листопада пройшов другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної допомоги у Вінницькій області.
Склад комісії сформований з представників адвокатури, Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, суддів та представників громадських організацій також до складу комісії увійшла заступник керівника апарату Вінницького міського суду Алексейчук Віта Іванівн. Комісію, очолила директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Лукіянова Марина Дмитрівна. У ході індивідуальних співбесід оцінювання кандидатів відбувалось за наступними критеріями: мотивація до надання безоплатної правової допомоги; комунікабельність: емоційна врівноваженість; вміння представити приклади надання правової допомоги.
Дякуємо за можливість участі у даному заході! 🇺🇦