flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

👨‍🚒🧑‍🚒 Навчання з пожежної безпеки для працівників апарату ВМС ВО

21 грудня 2021, 12:30
Сьогодні, 21 грудня 2021 року, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Вінницькій міській територіальній громаді Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області капітан служби цивільного захисту Коваль Андрій Валерійович та фахівець відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області капітан служби цз Палагній Марина Олегівна провели навчальне заняття щодо основних вимог пожежної безпеки та використання первинних засобів пожежогасіння для працівників апарату ВМС ВО.
Безпосередню участь у навчанні взяли відповідальні особи за пожежну безпеку в приміщеннях суду, керівник апарату суду та двоє його заступників, працівники відділів та секретарі судових засідання, оскільки робота саме цієї категорії працівників напряму пов’язана з підвищеною пожежною небезпекою.
‼️ Співробітники ДСНС розповіли присутнім про види вогнегасників, принципи їх дії та продемонстрували працівникам суду, як правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння.
🧯 Також, рятувальники розповіли про першочергові дії при виникненні пожежі чи при виявленні вибухонебезпечних предметів на території установи. Наостанок співробітники ДСНС наголосили, що основне при виникненні небезпечної ситуації – не допускати паніки.
📣 В суді приділяється особлива увага навчанню працівників апарату з питань пожежної безпеки. Адже від злагодженості та професійності дій працівників залежить надійне і безпечне функціонування судової установи та, перш за все, життя людей.
 
Пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області