flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

✨ З нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників суду у Вінницькому міському суді Вінницької області відбулась урочиста нарада ✨

15 грудня 2021, 16:17
Голова суду Ганна Гайду, разом зі своїми заступниками Іриною Курбатовою та Тетяною Іщук привітали працівників апарату суду зі святом, побажали професійних перемог і нових досягнень, а також висловили подяку за сумлінну працю та взаємодопомогу.
Вінницька міська рада нагородила Почесною грамотою весь колектив Вінницького міського суду Вінницької області, а також Подяками 5 працівників апарату суду.
Грамотами Ради суддів України нагороджено 10 працівників Вінницького міського суду Вінницької області.
Почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної Ради нагороджено 8 працівників.
Почесними грамотами Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області нагороджено 5 працівників Вінницького міського суду Вінницької області.
Керівник апарату суду Олександр Цибко,а також його заступники Віта Алексейчук та Віталій Фурман долучились до привітань та вручили працівникам апарату суду Почесні грамоти, Грамоти та Подяки.
Почесними грамотами Вінницького міського суду Вінницької області за сумлінне виконання службових обов’язків, високу відповідальність, організованість, наполегливість та високі показники в роботі нагороджено двох працівників апарату суду.
Грамотами Вінницького міського суду Вінницької області за сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків та високі показники в роботі нагороджено 16 працівників апарату суду.
Подяки Вінницького міського суду Вінницької області за сумлінне виконання службових обов’язків і високий професіоналізм були оголошені чотирьом працівникам апарату суду.
Дякуємо за плідну співпрацю та прагнення до вдосконалення судової гілки влади України.
Ми – разом!
Пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області