flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команда «Вінницький міський суд» відкрила сезон турніру з міні-футболу із розіграшу Кубка «Феміди»

12 листопада 2018, 14:25

Вінницький міський суд Вінницької області регулярно бере участь у різноманітних заходах, які, в свою чергу, допомагають працівникам суду бути всесторонньо розвинутими. Так, упродовж п’яти років команда «Вінницький міський суд» є постійним учасником змагань з міні-футболу за результатами яких неодноразово посідають призові місця. Цього року, команда «Вінницький міський суд» виборола перше місце у «Чемпіонаті міста Вінниці з міні-футболу серед працівників державних установ 2018 року» та стала беззаперечним чемпіоном міста Вінниці.

У чергових спортивних змаганнях команда «Вінницький міський суд» та її тренер голова суду Андрій Михайленко боротимуться за перемогу у турнірі з міні-футболу серед працівників судових установ України із розіграшу Кубка «Феміди». 

За результатами жеребкування, яке відбулось 26 жовтня 2018 року, команда «Вінницький міський суд» потрапила до групи «D». Всього у спортивних змаганнях з футболу беруть участь 23 команди-учасниці з усієї України.

10 листопада 2018 року у місті Києві, на території учбово-тренувальної бази «ФК» «Динамо» відбулось урочисте відкриття п’ятого турніру з міні-футболу серед працівників судових установ із розіграшу Кубка «Феміди».

Так, першими суперниками команди Вінницького міського суду Вінницької області, стала збірна команди Верховного Суду України.

Перший матч виявися дуже напруженим та емоційним. Упродовж усієї гри команда «Вінницький міський суд» демонструвала високий рівень підготовки, професіоналізм та витривалість. Та у рівній боротьбі, на останніх хвилинах матчу, гравцям з Верховного Суду України все ж таки вдалось закінчити гру з рахунком 4:5.

Колектив Вінницького міського суду Вінницької області дякує своїм колегам – команді «Вінницький міський суд» за чудову та захоплюючу гру.

Нагадуємо, що змагання організовано під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України та приурочено Дню працівника суду. На думку організаторів заходу, метою даного турніру є пропаганда активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури та спорту, організації активного відпочинку та зміцнення здоров’я працівників суду.

  

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області