flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс: розгляд справи щодо молодика, який на вулицях міста колов жінок медичною голкою

03 грудня 2019, 14:17

До Вінницького міського суду Вінницької області надійшов обвинувальний акт стосовно 22-річного вінничанина, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння), ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, тобто - зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, якщо воно вчинене із застосуванням іншого предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

 

Вінничанин обвинувачується у тому, що протягом лютого – квітня 2019 року, переважно у вечірній час доби, він підходив до жінок і колов їх медичною голкою, чим спричиняв жінкам легкі тілесні ушкодження.  А одній з потерпілих, п’ятнадцятирічній мешканці міста Вінниці,  наніс черепно-мозкову травму та численні забої різних ділянок тіла дерев’яною палицею. Загалом, у кримінальному провадженні визнано потерпілими вісім жінок, із яких – двоє неповнолітні.  
Крім того, під час огляду помешкання обвинуваченого, було виявлено  та вилучено 32 патрона, які є бойовими припасами до вогнепальної зброї.

 

Підготовче судове засідання відбудеться 4 грудня 2019 року о 12:30 (зал №40).

 

 

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.