flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студентський конкурс «Школа правосуддя. Мистецтво судової промови» - фінішна пряма

04 лютого 2022, 11:00
В рамках підготовки до останнього етапу студентського конкурсу «Школа правосуддя. Мистецтво судової промови» 3 лютого, відбулась інформаційна онлайн-зустріч з учасниками конкурсу, за підтримки завідувачки кафедри фундаментальних і приватно-правових дисциплін Вінницького державного педагогічного університету ім.М. Коцюбинського – Тетяни Кронівець.
Під час зустрічі прессекретар суду Катерина Лабуткіна та Тетяна Кронівець розповіли студентам порядок проведення конкурсу, який відбудеться 11 лютого на базі Вінницького міського суду Вінницької області.
Учасники заходу обговорили покроковий план заходу, порядок виступів студентів, критерії оцінювання робіт конкурсною комісією, звернули увагу на наповнення робіт відповідно до наданих учасникам матеріалів модельних справ.
Студенти поділились один з одним власними передчуттями перед проведенням завершального етапу конкурсу.
З Положенням про проведення конкурсу, Ви можете ознайомитись за посиланням на офіційній сторінці суду на веб-порталі «Судова влада» : https://vnm.vn.court.gov.ua/.../pre.../competition2/1192756/
Нагадуємо, конкурс проходить за інформаційної та науково-методичної підтримки Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського.
Далі буде…
Пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області