flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інтерв'ю Юрія "Хорта" Павленка у Вінницькому міському суді для "Не очень публичное мнение"

12 жовтня 2015, 16:41

 

відео

Це інтерв’ю ми змогли записати дякуючи (саме дякуючи, а не завдяки) чотирьом людям - голові Вінницького міського суду Андрію Михайленко, судді Ірині Курбатовій, заступнику керівника апарату суду Руслані Федоровій та, власне, самому герою сьогоднішнього «Не очень публичного мнения» - Юрію Павленку. Той самий Хорт… 
10 місяців він у СІЗО. За гратами 29 жовтня він відсвяткує свій 26 день народження… Це той самий 
Юрій Хорт який порвав портрет президента Петра Порошенка... І став відомий на всю країну… Але ж судять його не за це…
За що судять? Хто йому носить передачі? Чому йде на вибори з радикалами? Скількох дітей наворожила йому циганка Оля в конвої? Про мрії, маму і кохану… Хто він, Хорт, - паразит революції чи жертва політичного піару? «Не очень публичное мнение» – Юрій Павленко. За гратами.

P.S. «Юрій Євгенійович» - тільки так називала підсудного суддя Ірина Курбатова, коли ми з нею домовлялися про це інтерв’ю. Те, що вона говорила про нього, йшло врозріз з тим, що про неї пишуть на плакатах прихильники Хорта. Нічого доброго. Зате вона про нього поганого слова не сказала. Жодного. Навпаки: «Про мене помічники говорять, що я його скоро усиновлю…» 
Мабуть, це і є та La Bomba. Попри всю критику суду, усієї системи, хочеться подякувати суддям за можливість Юрію Євгенійовичу сказати те, що він сказав.

Оксана Пустовіт

https://www.facebook.com/groups/not.very.public.opinion/