flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У прокуратурі Вінницької області відбувся семінар на тему «Організація участі прокурора у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією»

28 лютого 2017, 16:58

  24 лютого за ініціативи Генеральної прокуратури України на базі прокуратури Вінницької області відбувся семінар «Організація участі прокурора у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією». В заході взяли участь і судді Вінницького міського суду Вінницької області – Ганна Гайду та Євген Бернада.

Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий, відкриваючи семінар, закцентував увагу на актуальності та нагальності заходу.

Начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Генеральної прокуратури України Валентина Сеник зупинилась на аспектах організації діяльності прокурора у забезпеченні участі справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Учасниками семінару були начальники відділів прокуратур Житомирської, Хмельницької, Чернівецької, Рівненської та Вінницької областей, прокурори місцевих прокуратур, експерти, судді, адвокати. Саме вони взяли участь у інтерактивних навчаннях у формі судових засідань з розгляду справ про адміністративні правопорушення, пов’язаних з корупцією, які проводили начальник відділу Генеральної прокуратури України Валентина Сеник, її заступник Юлія Кулікова та прокурор відділу Наталя Панафеда.

За матеріалами прес-служби прокуратури Вінницької області