flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький міський суд прийняв участь у круглому столі «Судова практика: вплив на суддівську кар’єру»

23 травня 2016, 10:33

        16 травня 2016 року у місті Вінниця у приміщенні Будинку адміністративних судів відбувся круглий стіл на тему: «Судова практика: вплив на суддівську кар’єру». У заході прийняли участь заступник голови Вінницького міського суду Вінницької області Гайду Ганна Володимирівна та суддя  Курбатова Ірина Леонідівна.

До участі у роботі круглого столу були запрошені: голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Козьяков Сергій Юрійович, заступник голови Вищої ради юстиції Муравйов Олексій Валентинович, ректор Національної школи суддів України Оніщук Микола Васильович, судді Верховного Суду України та Вищого адміністративного суду України, а також судді Вінницького апеляційного адміністративного суду, Окружного адміністративного суду м. Києва, Чернівецького та Вінницького окружних адміністративних судів, представники асоціації правників України та інші провідні фахівці у галузі права.

Під час заходу було обговорено питання судового та суддівського іміджу через призму судової практики, її ролі у забезпеченні принципу правової визначеності та впливу на формування професійної кар’єри судді.