flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна»

13 листопада 2015, 15:39

              24 жовтня у приміщенні Торгово-промислової палати м. Хмельницького відбулася прес-конференція за підтримки та у співпраці з Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в України «Правова країна» за участі Вінницького міського суду Вінницької області.

        Так, як нині вкрай необхідне висвітлення діяльності правових установ, з метою підняття авторитету судової влади, на заході були присутні журналісти з Вінницької, Хмельницької та Тернопільської областей. Організатором конференції стала БО «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги», зокрема представляли її Віталій Місяць,виконавчий директор БО «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги», Денис Гречко, керівник відділу управління проектами Павлоградського благодійного фонду «Горєніє», Катерина Євдокімова, юрист ГО «Подільська правова ліга». Також була присутня Світлана Слабінська, менеджер зі зв’язків із громадськістю Проекту USAID «Правова країна».

        В рамках конференції учасники висвітлювали тематику надання безоплатної правової допомоги в Україні, соціальну та економічну необхідність надання безоплатних правових послуг українському населенню у сучасних умовах, презентували коаліцію спільного адвокаті проекту.