flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа по вбивству фермерів у Барському районі

00 0000, 00:00

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 17 травня 2019 року розглянув та задовольнив клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу стосовно 29-річного чоловіка, який підозрюється в умисному вбивстві (п. 1 п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) та розбійному нападі (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України).

Під час розгляду вказаного клопотання суд встановив, що в одному із сіл Барського району Вінницької області, 29-річний підозрюваний, з метою заволодіння грошовими коштами фермерів, проник до їхнього домогосподарства, де здійснив кілька пострілів в голову подружжя, унаслідок чого потерпілі померли. Продовжуючи свій злочинний умисел, чоловік проник до будинку господарів та викрав металевий сейф, у якому зберігалось близько 1 300 000 гривень. Після цього, підозрюваний зник з місця події.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя ухвалив рішення про задоволення клопотання слідчого та застосування до 29-річної особи запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області