flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

03 вересня 2013 року проведено конкурс на заміщення вакантних посад судді у місцевих судах загальної юрисдикції серед кандидатів на посаду судді вперше, які перебувають в резерві на заміщення вакантних посад судді.

04 вересня 2013, 10:20
    03 вересня 2013 року проведено конкурс на заміщення вакантних посад судді у місцевих судах загальної юрисдикції серед кандидатів на посаду судді вперше, які перебувають в резерві на заміщення вакантних посад судді.03 вересня 2013 року проведено конкурс на заміщення вакантних посад судді у місцевих судах загальної юрисдикції серед кандидатів на посаду судді вперше, які перебувають в резерві на заміщення вакантних посад судді.
    Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 03 вересня 2013 року визначено переможців конкурсу, оголошеного 30 липня 2013 року серед кандидатів на посаду судді вперше, які перебувають у резерві на заміщення вакантних посад судді.
    Зі списком осіб, які визначені переможцями конкурсу можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України в розділі «Добір кандидатів на посаду судді вперше» в рубриці «Оголошення»