flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

02 серпня 2013 року Голова Вінницького міського суду Вінницької області взяв участь у нараді-семінарі, що проводився Головою Апеляційного суду Вінницької області Кучевським Петром Василевичем.

03 серпня 2013, 12:56

В засіданні взяли участь заступники голови суду Валерій Вавшко, Юрій Олексієнко, секретар судової палати у цивільних справах Олександр Панасюк, а також інші голови місцевих загальних судів Вінницької області.

Метою даної наради було проведення підсумків роботи місцевих судів області. Одночасно предметом обговорення учасниками наради були також питання по виконанню Постанови Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ № 7 від 01 березня 2013 року та  проблемні питання застосування положень Кримінального процесуального кодексу України щодо окремих слідчих (розшукових) дій та заходів забезпечення кримінального провадження.

Окрім того Голова Апеляційного суду Вінницької області звернув увагу колег на обов’язковість неухильного виконання рішень Ради суддів загальних судів у відповідності до вимог Закону України «Про судоустрій і статус суддів», зокрема, в частині інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів судів на офіційному веб-порталі судової влади України.