flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Вінницького міського суду зустрілись із випускниками Вінницького Кооперативного інституту

21 червня 2017, 15:11

21 червня 2017 року заступник керівника апарату Вінницького міського суду Федорова Руслана та провідний спеціаліст відділу по роботі з персоналом Горохова Олеся завітали із робочою зустріччю до Вінницького кооперативного інституту, де зустрілись із випускниками кафедри права.

Під час зустрічі випускникам розповіли про категорії посад державної служби та про патронатну службу, роз’яснили, як здійснюється організація роботи апарату Вінницького міського суду, які вимоги до працівників та яка відповідальність покладена на них.

Заступник керівника апарату суду та голова конкурсної комісії на заміщення вакантних посад у Вінницькому міському суді, Руслана Федорова, розповіла, що наразі у суді оголошено два конкурси на зайняття вакантних посад державних службовців – секретарів судових засідань та судового розпорядника. Розповіла про строки подання документів та про етапи конкурсного відбору.

Адміністратор конкурсної комісії, Олеся Горохова, оголосила перелік документів, необхідних для подачі на участь у конкурсі та закцентувала увагу на обов’язковій наявності у претендентів на посади посвідчення про вільне володіння державною мовою.

Наприкінці зустрічі представники суду запросили випускників спробувати свої сили у конкурсах на заміщення вакантних посад державних службовців.

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області