flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Вінницького міського суду продовжують зустрічатись зі студентами-правниками

19 червня 2017, 15:39

Понеділок 19 червня 2017 року видався багатим на зустрічі представників Вінницького міського суду Вінницької області з випускниками-правниками навчальних закладів міста Вінниці.

Вранці керівник апарату Вінницького міського суду Вінницької області Неля Гудемчук, заступник керівника апарату Руслана Федорова та провідний спеціаліст відділу по роботі з персоналом Олеся Горохова завітали до Вінницького кооперативного інституту та до  Вінницького фінансово-економічного університету. 

Під час зустрічей Неля Йосипівна розповіла про категорії посад державної служби та про патронатну службу. Керівник апарату роз’яснила, як здійснюється організація роботи апарату Вінницького міського суду, які вимоги до працівників та яка відповідальність покладена на них. У розмові з випускниками Неля Йосипівна запросила їх спробувати свої сили у конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців.

 

Руслана Федорова – заступник керівника апарату суду та голова конкурсної комісії на заміщення вакантних посад у Вінницькому міському суді, розповіла, що наразі у суді оголошено два конкурси на зайняття вакантних посад державних службовців – секретарів судових засідань та судового розпорядника. Розповіла про строки подання документів та про етапи конкурсного відбору.

Адміністратор конкурсної комісії, Олеся Горохова, оголосила перелік документів, необхідних для подачі на участь у конкурсі.

По тому, у стінах суду відбулась зустріч із випускниками-юристами Вінницького навчально-наукового інституту економіки Тернопільського національного економічного університету.

Під час зустрічі випускники мали змогу дізнатись від Руслани Федорової про функціонування одного з найбільших судів України – Вінницького міського суду Вінницької області, після чого випускники відвідали відділ по роботі з персоналом, де Олеся Горохова розповіла про особливості проходження конкурсів на заміщення вакантних посад у суді, роздала перелік необхідних документів для участі у конкурсі. Крім того, особлива увага була закцентована на обов’язковій наявності у претендентів на посади «Посвідчення про вільне володіння державною мовою».

Світлана Макаренко, провідний спеціаліст відділу по роботі з персоналом, розповіла про тонкощі заповнення електронних декларацій на сайті НАЗК, адже це є одним із важливих кроків у підготовці документів на заміщення посади державного службовця.

Прес-служба Вінницького міського суду