flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей для студентів першого курсу спеціальності 081 Право Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського

26 квітня 2024, 12:09

Сьогодні, до Вінницького міського суду Вінницької області завітали студенти першого курсу спеціальності 081 Право Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського разом із викладачами Тетяною Кронівець та Миколою Удодом.
⠀⠀⠀
Студентів зустріли прес-секретарі суду Людмила Близнюк та Тетяна Борейко, вони розповіли історію створення ВМС ВО, структуру та особливості роботи одного з найбільших судів України, після чого, провели оглядову екскурсію по приміщенню. Також студенти ознайомились з роботою канцелярії суду та разом із в.о. начальника відділу ведення архівних справ Анастасією Перевізник відвідали архів суду, де для них справжньою несподіванкою стала неймовірно велика кількість справ, які зберігаються в архіві суду, яких налічується понад 1 мільйон. Також, студенти мали змогу бути присутніми під час судового засідання, де мали змогу спостерігати за змагальністю сторін та судовим процесом загалом.
⠀⠀⠀⠀
Наприкінці заходу прес-секретарі суду подякували всім студентам за увагу та запросили на наступні заходи, а студенти, в свою чергу, – подякували за можливості побачити функціонування одного з найбільших судів України зсередини.
⠀⠀⠀
Чекаємо наступної зустрічі!