flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з пожежної безпеки у Вінницькому міському суді Вінницької області

02 лютого 2024, 16:35
Сьогодні, 02 лютого 2024 року, капітан служби цивільного захисту Андрій Дмитрович Безпалько, який є начальником караулу 4 ДПРУ 1ДПРЗ ГУ ДСНС України у Вінницькій області, провів інформаційний семінар з питань пожежної безпеки та ефективного використання первинних засобів пожежогасіння для працівників апарату Вінницького міського суду та ТУ ССО у Вінницькій області.
У навчаннях взяли участь особи, відповідальні за пожежну безпеку в приміщенні суду, керівник апарату суду та його заступники, працівники апарату суду та працівники ТУ ССО у Вінницькій області.
На семінарі представник ДСНС розповів про різноманітні види вогнегасників, їх принципи функціонування та практично продемонстрував, як правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння. Окрім цього, було надано вказівки щодо перших дій у разі виникнення пожежі. Під час завершення семінару працівник ДСНС підкреслив, що у небезпечних ситуаціях основне – не допускати паніки.
У суді велика увага приділяється тренуванню апарату з питань пожежної безпеки, оскільки від їхнього реагування та професіоналізму залежить надійне функціонування судової установи та, перш за все, життя людей.
Пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області