flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВККС проведе конкурс на заміщення вакансій у 14 судах

18 вересня 2014, 09:12

 До Вищої кваліфікаційної комісії суддів надійшла велика кількість заяв суддів щодо переведення, а тому Комісія, зважаючи на велику кількість претендентів, має провести конкурс на ці посади.

 
Як повідомляє кореспондент „ЗіБ”, на сьогоднішньому засіданні ВККС прийняла рішення про призначення та проведення 23 вересня конкурсу на заміщення вакантних посад суддів у Вінницькому та Київському окружних адмінсудах, Господарському суді Львівської області, Господарському суді міста Києва, Галицькому районному суді м. Львова, Городоцькому райсуді Львівської області, Жовтневому суді м. Дніпропетровська, Здолбунівському райсуді Рівненської області, Київському райсуді м. Одеси, Ленінському райсуді м. Харкова, Печерському райсуді м. Києва, Тячівському райсуді Закарпатської області, а 24 вересня – у Київському апеляційному адмінсуді та Броварському
міськрайсуді Київської області.
Окрім того, ВККС внесла зміни до положення про порядок переведення судді до іншого суду в межах п’ятирічного строку. Відтепер кандидат на переведення виконуватиме практичне завдання (раніше писали тести), а також проходитиме кваліфікаційну співбесіду.
Відзначимо, практичне завдання передбачає написання рішення.
Закон і Бізнес