flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Консультант Вінницького міського суду Вінницької області удосконалив професійні навички у сфері забезпечення зв`язків зі ЗМІ

27 вересня 2017, 11:38

18-22 вересня 2017 року консультант Вінницького міського суду Вінницької області Владислав Борачук пройшов підготовку працівників апаратів судів за програмою для спеціалістів із забезпечення зв`язків зі ЗМІ (прес-секретарі) місцевих та апеляційних судів. Захід було організовано під патронатом Національної школи суддів України у місті Києві.

Упродовж навчання Владислав Борачук знайомився з новітніми методиками оптимізації робочого часу – основами тайм-менеджменту, освоював психологічні прийоми оптимізації міжособистісних стосунків працівників апарату суду, оцінював діяльність засобів масової інформації в рішеннях Європейського суду з прав людини. Крім того, Владислав Ігорович активно брав участь в обговоренні таких важливих питань, як: особливість організації та проведення інтерв’ю суддею-спікером,  висвітлення резонансних справ у засобах масової інформації, шляхи подачі інформації про діяльність суду в соцмережах. Разом з тим, представник Вінницького міського суду  Вінницької області підсилив навики створення та просування контенту в медіапросторі. По завершенню навчання, Владислав Борачук отримав сертифікат, що засвідчує удосконалення навичок роботи прес-секретаря –  ключової фігури  у налагодженні ефективної комунікації судів з громадськістю.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.