flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За неодноразові крадіжки грабіжник отримав 3 роки і 6 місяців тюрми

26 вересня 2017, 12:35

22 вересня  2017 року за неодноразову  крадіжку  майна було затримано зловмисника.

Відомо, що  зловмисник заздалегідь домовився з водієм вантажівки про зустріч. Скориставшись тим, що знайомий вийшов із салону автомобіля, правопорушник таємно, шляхом вільного доступу, викрав з речового ящика 15000 рублів РФ  (що згідно офіційного курсу НБУ, становить -6870 грн.).

Разом з тим, зловмисник через декілька днів у телефонній розмові домовився з іншим знайомим підвести його у інше місто, на що той погодився. Зупинившись  біля кафе, молоді люди залишили машину,  забравши документи з собою. Перебуваючи у кафе, водій залишивши папку на столі і попросивши подивитися за нею попутчика відійшов на декілька хвилин.

В цей час, у зловмисника виник умисел знову заволодіти чужим майном.

Внаслідок злочинних дій зловмисник спричинив потерпілому матеріального збитку на суму 9041,8 грн.

Обвинувачений  свою вину визнав повністю, щиро розкаявся, визнав фактичні обставини кримінального впровадження.

Зловмисник призначено покарання передбаченого відповідно до ч. 2 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою, групою осіб – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк) у виді позбавлення волі строком на 3 ( три) роки.

 На підставі ст. 71 КК України шляхом часткового приєднання не відбутої частини покаранням за попередніми вироками, призначено остаточну міру покарання у виді позбавлення волі строком на 3 (три ) роки 6 (шість) місяця.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.