flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада працівників апарату Вінницького міського судуі від 10 березня 2016 року

14 березня 2016, 09:49

    10  березня  2016 року у Вінницькому міському суді Вінницької області відбулась нарада працівників апарату суду, під час якої виступила директор Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лариса Василівна Пікановська та були обговорені ряд робочих питань.

Директор Вінницького місцевого центру Лариса Василівна розповіла про роботу Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який забезпечує надання соціально-незахищеним громадянам за рахунок держави адвокатських послуг у цивільних та адміністративних справах.

Після виступу головуюча наради Нелля Гудемчук попередила про проведення щорічного оцінювання працівників апарату суду.

Окрім цього, було наголошено на вчасності заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік.

Також керівник апарату суду ознайомила працівників із змінами до положення про автоматизовану систему документообігу суду затвердженні рішенням ради суддів України №21  від 03 березня 2016  та змінами до положення про помічника судді суду затвердженні рішенням Ради суддів України №20 від 03 березня 2016  року.

Наприкінці наради, керівник відділу узагальнення судової практики, аналітично-статистичної роботи та надання інформаційних послуг Тарас Ісаков зауважив на правильності та своєчасності внесення даних  у комп’ютерну програму «Діловодство-3».

 

Прес-служба Вінницького міського суду

Вінницької області